4 kesäistä ravintolavinkkiä Turun suuntaan

Kesä on ihmisen parasta aikaa – lämpimät säät ja valoisat illat mahdollistavat rentoutumisen myös arjen keskellä. Kesällä ehtii usein tekemään asioita, joita ei kiireisen vuoden aikana välttämättä muuten ehdi. Silloin onkin sopiva hetki tehdä jotain, jota on pitänyt tehdä jo tovin aikaa; esimerkiksi käydä ravintolassa ja kun on kyseessä kesä, niin mielellään kesäravintolassa!

Listasimme neljä kesäravintolavinkkiä Turun suunnalta, joissa pääset nauttimaan hyvästä tunnelmasta viinilasin äärellä. Alla Korkkiruuvin kesäravintolavinkit.

Ravintolavinkit kesälle

Turku

Vaakahuoneen Paviljonki

Vaakahuoneen Paviljongin ravintola- ja viihdekokonaisuus on ainutlaatuinen Turussa, ellei koko Suomessa. Samalta, katetulta terassialueelta löydät elävää musiikkia, tanssia, erikoiskahvilan, pizzerian, à la carte -ravintolan, seisovan Saaristolaispöydän ja grillin.

Brunssi – mikä ihana syy lähteä jokirantaan sunnuntaisin. Saaristolaistyyppisen brunssin seuraan suosittelemme Donatushofin Rieslingiä, kuivana tai vähän makeampana!

www.vaakahuone.fi/fi

www.facebook.com/Vaakahuone/

 

Turun saaristo

Villa Wolax

Kuusistossa sijaitsevassa kesäravintolassa voit nauttia saaristosta ja herkullisesta ruuasta. Kesäravintolan à la carte -listalta löydät saariston makuja ja kesäkauden antimia yhdisteleviä vaihtoehtoja. Nauti raikkaista salaateista tai kokeile maistuvia burgereita.

Viinilistalta löytyy ruuan seuraksi mun muasssa raikasta Steiningerin Rieslingiä ja portugalilaisen Periquitan viiniperheen herkkuja. Aterian kruunaa kakkuvitriini, josta voit valita mieleisesi palan kahvin kanssa nautittavaksi tai kotiin vietäväksi!

www.villawolax.fi

www.facebook.com/VillaWolax/

 

Lootholma

Kustavissa sijaitseva Lootholma tarjoaa matkailuelämyksiä niin veneilijälle, karavaanarille, tasokasta loma-asumista hakevalle kuin luonnosta nauttivalle reppureissaajallekin. Lootholmassa pääsee majoittumaan kauniiseen saaristomaisemaan luonnon keskelle. Ravintola tarjoaa herkullisia makuelämyksiä paikallisista raaka-aineista valmistettuna.

Uudistetulta viinilistalta löydät muun muassa aromaattisen kesäkuohari Cuvee Blanchen, raikkaan luomuviinin Rieflé Riesling ja tuhdin Bodega Piedra Negra Merlotin liharuokien kylkeen.

www.lootholma.fi/

www.facebook.com/Kustavin-Lootholma-matkailualue-127478307286334/

 

Bodö

Vinkki veneileville viininystäville. Saaristomerellä Paraisissa sijaitseva ihastuttava Bodö valittiin vuoden vierasvenesatamaksi 2019. Bodö saa kerää kiitosta kerrassaan loistavasta ja huomioivasta palvelustaan, sekä BistroCafe Bodön herkullisista tarjoiluista. 

Kesäpäivästä voit nauttia loikoilemalla vaikka Bistron riippukeinussa Periquitan raikasta valkoviiniä nauttien. Hampurilaisten ystäville tarjolla on suussa sulavasta luomu highlander lihasta tehty hampurilainen, jonka kanssa sopisi hengen mukaisesti vaikka luomuviini Francois Arnaud. Kaiken kruunaa BistroCafen höyryävät sämpylät, jotka saat aamulla suoraan veneeseen uunituoreena!

www.bodo.fi/fi/

www.facebook.com/bodosaaristomeri/

 

Vielä on kesää jäljellä – lue seuraavaksi blogimme Roseviinit vuodelle 2019