5 ihanaa viinivinkkiä naistenpäiväksi

Nostakaamme malja elämämme naisille! Näitä naistenpäivään sopivia viinejä yhdistää erinomainen maku ja kohtuullinen hinta – ja punainen värihän on pelkkää plussaa.

 

5 ihanaa viinivinkkiä naistenpäiväksi

 

 

KWV Sparkling Rosé Dry (10,40 €)

Mikä? Puolikuiva, sävyltään punainen kuohuviini. Maku on raikas, miellyttävä ja helposti lähestyttävä, ja siinä on punaisia marjoja: mansikkaa ja vadelmaa.
Alkuperämaa: Etelä-Afrikka
Minkä kanssa sopii? Toimii loistavasti sellaisenaan seurusteluviininä tai pienen naposteltavan kanssa, mutta sopii mainiosti myös erilaisten salaattien kylkeen.
Tärppitieto: Viini on valmistettu sataprosenttisesti Pinotage-rypäleestä, joka kasvaa Etelä-Afrikan Western Capen lämpimässä ja suotuisassa ympäristössä.

 

 

 

 

Zaccagnini Cerasuolo d’Abruzzo Rosé 2015 (15,31 €)

Mikä? Herkullisen pinkki roseeviini Zaccagninin viinitilalta. Maku on kypsän marjainen ja hedelmäinen ja siinä on aavistus karkkisuutta.
Alkuperämaa: Italia
Minkä kanssa sopii? Itämainen ja maustettu ruoka, salaatit, kana- ja kalkkunaruoat
Tärppitieto: Viini sopii myös vegaaneille, sillä viinin suodatus tapahtuu koneellisesti eli valmistusprosessissa ei käytetä eläinperäisiä aineita.

 

 

 

 


Café Culture Pinotage 2016 (10,40 €)

Mikä? Viini, joka sopii loistavasti kahvin ja suklaan ystäville! Cafe Culture on täyteläinen punaviini, jonka tuoksussa ja maussa on vahvaa paahteisuutta, mokkaisuutta ja suklaata. Vahvan makuinen viini, joka jakaa mielipiteet – mutta kahvin ystävät tykkäävät varmasti.
Alkuperämaa: Etelä-Afrikka
Minkä kanssa sopii? Ruokaviiniksi itämaisen ja maustetun ruoan sekä grilliruokien kanssa. Monien mielestä sopii myös tumman suklaan kanssa herkuteltavaksi.
Tärppitieto: Cafe Culturella on Reilun Kaupan sertifikaatti.

 

 

 

Cannonball Cabernet Sauvignon 2014 (23,90 €)

Mikä? Mahtavan täyteläinen kalifornialaispunkku, jonka maussa on tummia marjoja, kypsää luumua, mausteita ja suklaisuutta. Luonteikas ja vahva viini – loistava lahja vahvalle ja laatua arvostavalle naiselle.
Alkuperämaa: USA
Minkä kanssa sopii? Pitkään haudutetut pataruoat, lammas ja nauta, kesällä istuu myös grilliruokien kaveriksi.
Tärppitieto: Valmistajalta löytyy myös mainio valkoviini: Cannonball Sauvignon Blanc 2015.

 

 

 

 

Mavam Tentation Gold Fusion (13,08 €)

Mikä? Jotain uutta ja kiinnostavaa! Mavam Tentation on näyttävä kuohujuoma, jonka kimallus suorastaan hivelee silmiä. Kimmellys saadaan aikaiseksi Gold Fusion -menetelmällä, jossa viiniin sekoitetaan paineistettua sokeria, joka lähtee pulloa käänneltäessä liikkeelle ja saa aikaan hohtavan värin. Juoman maku on miellyttävä, marjainen ja melko makea.
Alkuperämaa: Espanja
Minkä kanssa sopii? Sellaisenaan pirteäksi juhlajuomaksi, maistuu myös itämaisen ruoan ja jälkiruokien kaverina.
Tärppitieto: Mavam Tentation on matala-alkoholinen (5,5 %) nautiskelujuoma. Mavam-merkiltä löytyy pinkin lisäksi myös kaksi muuta väriversiota: kultainen Mavam Fortune Gold Fusion ja hopeinen Mavam Glaciar Gold Fusion.