Alkoholiton kuohuviini ja kaksi drinkkiohjetta

Tätä kuohuviiniä voit nauttia huoletta tilanteeseen katsomatta, sillä se on täysin alkoholiton. Mukana myös kaksi mocktail-ohjetta – älä anna tipattoman tammikuun hidastaa!

Kuohuviini on korvaamaton osa juhlistamista, tavallinen kuohuviini ei kuitenkaan sisältämänsä alkoholin takia aina sovi kaikille, eikä alkoholitonta kouhuviiniä edes välttämättä osata ajatella yhtenä tarjoiltavana vaihtoehtona. Monella meistä on nimittäin päähänpinttymä siitä, että alkoholiton kuohuviini muistuttaa lähinnä limpparia, eikä siitä syystä mitenkään sovi täydentämään juhlahetkeä.

Mitä jos kertoisin, että enää ei tarvitse tehdä kompromissia? Ja, että oikein tehdyssä alkoholittomassa kuohuviinissä  ei eroa perinteiseen kuohuviiniin välttämättä edes huomaa?

Loistava valinta maljajuomaksi juhlatilaisuuksiin!

Richard Juhlin Non-alcoholic Blanc de Blancs on tyylitietoinen, niin juhlaan kuin arkeenkin sopiva, ranskalainen alkoholiton kuohuviini. Chardonnay-rypäleistä valmistettu kuohuva on raikkaan hapokas ja tasapainoinen – maussa korostuvat tyylikkäät vivahteet kypsästä limetistä ja vihreistä omenoista.

Kuohuva on valmistettaessa kypsytetty pienissä tammitynnyreissä, jonka jälkeen siitä on poistettu alkoholi käyttäen patentoitua menetelmää. Lopullisessa tuotteessa säilyvät rypälelajikkeelle ominaiset aromit ja piirteet!

 

Richard Juhlin Non-alcoholic Blanc de Blancs

Hinta: 12,96€
Koko: 75 cl ja 20 cl
Maa: Ranska
Sopivuuvs: Aperitiivi, Kala ja jälkiruoat

Loistava sellaisenaan, mutta myös mahtava mocktailien raaka-aine!

Richard Juhlin kruunaa juhlahetken jo sellaisenaan, mutta näillä vinkeillä teet siitä kaksi erilaista mocktailia alkoholittomien drinkkien ystäville. Kokeile!

Richard Royal

Tämä mocktail hämmästyttää yksinkertaisuudellaan, tarvitset kuohuviinin lisäksi vain mustaherukkatiivistettä. Mittaa lasiin mustaherukkatiiviste ja kaada joukkoon Richard Juhlin Blanc de blanc alkoholiton kuohuviini. Lopputuloksena on juhlallinen ja marjaisa, maljajuomaksikin sopiva, Richard Royal -mocktail!

1 cl mustaherukkatiivistettä

8 cl Richard Juhlin Blanc de blancs

Juhlin’s Mojito

Kaikille tuttu Mojito on todellinen nautinto makunystyröille, mutta oletko koskaan maistanut mojitoa joka on tehty kuohuviiniin ja juurikin alkoholittomaan sellaiseen? Tämän mocktailin valmistamiseen tarvitset mintunlehtiä, jäämurskaa, ruokosokeria, limeä ja Richard Juhlin Blanc de Blancs alkoholitonta kuohuviiniä.

Aloita lisäämällä mintunlehdet ja jäämurska lasiin. Pyörittele ainekset keskenään ja lisää ruokosokeri, sekä lohkotut limet. Tämän jälkeen kaada joukkoon kuohuviini ja edessäsi on Juhlin’s Mojito!

10 kpl mintunlehtiä

2 tl ruokosokeria

1 kpl lime

Richard Juhlin Blanc de Blancs

Kuohuviini hankittu, mutta korkkiruuvi hukassa? Ei hätää! Lue tästä 5 keinoa avata viinipullo ilman korkkiruuvia.