Rieflén raikkaat uutuudet nyt Alkossa!

Kevät tuo mukanaan kolme erityisen raikasta ranskalaista uutuutta Alkon tilausvalikoimaan.

Ranskalainen Rieflé tuo valikoimiin kaksi rieslingiä sekä tasokkaan kuohuviinin, jotka kruunaavat kevään pirteät hetket – oli kyse sitten arjesta tai juhlasta. Tutustu viineihin alempana ja tilaa verkkokaupan kautta kätevästi lähi-Alkoon!

Luomutuotantoa historiaa ja maaperää kunnioittaen

Rieflén viinien salaisuus on paitsi Alsacen alueen ainutlaatuisessa maaperässä, myös viinitilan pitkässä historiassa. Kuusi sukupolvea kattava tarina alkoi jo vuonna 1850, ja nykyään Rieflén perhetilaa luotsaavat veljekset Thomas ja Paul.

Veljesten lähestymistapa viininviljelyyn on kestävän kehityksen aatteiden mukainen, ja viljely tapahtuu maaperää ja luontoa kunnioittaen. Inspiraationsa Thomas ja Paul saavat kirjailija Antoine de Saint-Exupérylta:

”We do not inherit the Earth from our ancestors, we borrow it from our children”.


Hyväntuulisiin hetkiin ystävien ja hyvän ruoan seurassa: Rieflé Riesling 2016

Raikas, jopa kirpakka Riesling vahvoilla sitruksen ja ananaksen vivahteilla. Täydellinen seuralainen ranskalaisille herkuille kuten sinisimpukoille, mutta sopii loistavasti myös suomalaiseen suuhun sekä ruokapöytään.

Poikkeuksellisiin hetkiin: Domaine Rieflé Grand Cru Steinert Riesling 2014

Joskus jo pelkkä erinomaisen viinin maistaminen on poikkeuksellinen hetki itsessään. Tämä astetta arvokkaampi Riesling sopii myös lahjaviiniksi: viinin vivahteikas makumaailma kehittyy ajan myötä ja sillä on mainio ikääntymispotentiaali.

Juhlahetkiin: Domaine Rieflé Cremant d’Alsace Brut

Rieflén hienostunut kuohuviini synnyttää kuplia, makuelämyksiä sekä keskustelua juuri sopivasti, olipa kyseessä hartaasti suunniteltu juhla tai spontaanisti syntynyt ilon hetki. Kuohuviini sopii aperitiiviksi tai juhlamaljaksi, mutta myös kevyiden kalaruokien pariksi. Säilyy muistoissa pitkään.